Най добрият вариянт е да си вземеш гледан автомобил от форума.Но за тия пари....забрави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за закупуване на 156-ка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеКак син кожен салон бре. Аз не съм виждал такова. Моят е син, но не кожен, а това промазаното, като в тази обява последната. Много ме кефи още като търсих да си купувам търсех такова. Кожата седи готино но определено не я усещам добре на седалището си.
Има син Момо салон, моят е такъв, виждал съм досега три четири такива /едната беше някъде от морето/, пише си го и като провериш ВИна, /тъмносин е/, а иначе във вина е даден BLUE и няма нищо общо с тоя синкаво сив цвят който Краси е показалLast edited by fred; d.m.y г., 17:13.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеQUOTE=koolio;331756]Син кожен салон???
Има син Момо салон, моят е такъв, виждал съм досега три четири такива /едната беше някъде от морето/, пише си го и като провериш ВИна, /тъмносин е/, а иначе във вина е даден BLUE и няма нищо общо с тоя синкаво сив цвят който Краси е показал[/QUOTE]
Стига бе, можеш ли да пуснеш снимка? Сега остава да кажеш и че е с подлакътник и ще ти взема да ти пусна оферта.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИма син Момо салон, моят е такъв, виждал съм досега три четири такива /едната беше някъде от морето/, пише си го и като провериш ВИна, /тъмносин е/, а иначе във вина е даден BLUE и няма нищо общо с тоя синкаво сив цвят който Краси е показал[/QUOTE]
Подлакътник няма/ако не броим тоя на задната седлка/ Ето една под ръка, ама е правена зимата и така ти изглежда черна, поувеличих я малко.Не се продава
Catalogue: T7 | 156 BENZINA (1997-2002)
MVS: 116.825.0(0) | BN 2.0 TS 16V CF2 RICCO
Version: V3 | BN RICH/DISTINTIVE
Engine Version: M3 | 2000 T.S. CF2
Interior: 494 | PELLE MOMO BLU
Prod. date: 1998-09
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеДа, от миналия месец ги правят масовоLast edited by fred; d.m.y г., 09:41.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment